introfoto timodefotograaf.nl

Timodefotograaf.nl


Dit is de persoonlijke website van Timo Wolthof, de fotograaf van Atfook Fotografie en Cutting Edge Photography studios.


Fotografische opleiding!
Timo gaat studeren aan de fotografische opleiding van stichting statief. Hij hoopt hiermee zijn fotografisch inzicht continue te kunnen verbeteren. De opleiding gaat als een rode draad door de komende 4 jaar lopen en zal dienen als een belangrijke basis bij het opzetten van een succesvol bedrijf voor zowel particulieren,
( Atfook Fotografie ) als voor zakelijke klanten
( Cutting Edge Photography studios ). Hij is tevens van plan om naast deze studie, aandacht te besteden aan make-up techniek. Daarom start hij in September 2008 met een 1-jarige visagiecursus. Als fotograaf richt Timo zich voornamelijk op modelfotografie, portretfotografie en bruidsfotografie. Werken met mensen vindt hij het leukst.
Fotografische stijl!
Timo fotografeert op een aparte manier: hij zorgt voor een vriendschappelijke band met het onderwerp en probeert iets extra's uit deze vriendschappelijke band te halen. Hij gaat niet alleen voor een goed resultaat maar ook voor een fijne samenwerking. Veelal komen leuke ideeën van het model. Hij moedigt modellen aan om ideeën voor te dragen. Dit voorkomt dat hij altijd standaard foto's maakt en het inspireert hem om nieuwe ideeën op te doen. Om het model op zijn of haar gemak te stellen maakt hij gebruik van uitsluitend kleine lenzen die toch topkwaliteit kunnen bieden. Hij vindt het heel belangrijk dat hij er niet te indrukwekkend uitziet met te grote apparatuur.
Contact opnemen met Timo!
Telefoon: +31 (0) 455 440500
Mobiel: +31 (0) 619 897675
Moogstraat 9
6369HC Simpelveld
Nederland
timo@timodefotograaf.nl
Websites van Timo!
Zakelijke website: Cutting Edge Photography studios
Particuliere website: Atfook Fotografie
Persoonlijke website: Timodefotograaf
Portfolio

(c) timodefotograaf.nl / cepstudios.com / atfook.nl || Portfolio Portret | Portfolio Commerciele fotografie || Portfolio Bruidsreportages | Modefotografie,fashionfotografie,Portretfotografie,Bruidsfotografie